Nalle, Poro ja Slow -tarinat

 

 

Maailma – Kirjat

Nalle, Poro ja Slow -tarinat

Ensimmäinen kirja: Uusi koti

Suloisten pehmolelujen Nallen, Poron ja Slown maailma järkkyy, kun heidät omistava Kasperi päättää luopua pehmoleluistaan. Pojat eivät jää aikailemaan, vaan pakenevat Kasperin luota ja löytävät itselleen nopeasti uuden salaperäisen kodin kaupungin toiselta laidalta.

Vanhassa talossa alkaa tapahtumaan kummia ja poikien silmien eteen ilmestyvät ikivanhat riimut. Kuin varkain pojat ajautuvat elämänsä seikkailuun riimujen, talon myyneen kiiluvasilmäisen miehen ja naapurissa asustelevan salamyhkäisen mummon siivittäminä.

Mitä ovat salaperäiset riimut? Miksi naapurin mummo käyttäytyy oudosti? Mitä salattavaa talon myyneellä kiiluvasilmäisellä miehellä on? Nalle, Poro ja Slow tarttuvat tähän maagiseen seikkailuun ihanan suloisella, mutta silti päättäväisellä otteellaan ja alkavat selvittämään uuden kotinsa salaisuuksia. Salaisuuksia, joiden oli tarkoitus pysyä mysteereinä iäiset ajat.

  • 5-8 vuotiaille

  • Äänikirjan kesto noin 60 minuuttia

  • Upeasti kuvitettuun tarinaan pääsee tutustumaan alla olevasta napista 

Nalle, Poro ja Slow -tarinat

Toinen kirja: Riimurumpu

Riimurumpu on kuusiosaisen Nalle, Poro ja Slow tarinoiden toinen kirja.

Nallen, Poron ja Slown muutettua uuteen taloon, keksivät he pian yhdessä naapurin mummon kanssa tavan päästä riimujen avulla salaperäisiin maagisiin maailmoihin. Pojat eivät tiedä sitä, että kiiluvat silmät tarkkailevat heidän jokaista liikettään. Hurjien viikinkien hallussa on riimurumpu, joiden kuviot kiinnostavat tavattoman paljon poikia, mummoa ja kiiluvasilmäistä miestä. Seikkalu johdattaa pojat lopulta muinaisen Stonehengen kivipaasien äärelle keskelle mystistä rituaalia.

Mitä poikien pitää löytää Stonehengen maagisesta maailmasta? Miksi mummo auttaa poikia? Mikä ketunhäntä kiiluvasilmäisellä miehellä on kainalossaan? Saavatko pojat lopulta selville riimurummun salaisuuden? Riimurummun vauhdikas seikkailu vie mennessään.

  • 5-8 vuotiaille

  • Äänikirjan kesto noin 60 minuuttia

  • Upeasti kuvitettuun tarinaan pääsee tutustumaan alla olevasta napista 

Nalle, Poro ja Slow -tarinat

Kolmas kirja: Pukin porokoulu

Pukin porokoulu on kuusiosaisen Nalle, Poro ja Slow tarinoiden kolmas kirja.

Nallen, Poron ja Slown selvitettyä riimurummun salaisuuden aukeavat ovet syvän vihreään Ikimetsän maailmaan. Sieltä pojat saavat mukaansa salaperäisen voimaesineen. Poikien leikkien siivittämät päivät katkeavat, kun Poro saa kutsun Korvatunturille joulupukin maineikkaaseen porokouluun. Nalle, Slow ja mummo pääsevät vierailupäiville Korvatunturille. Tilaisuuden käyttää myös hyväkseen kiiluvasilmäinen mies.

Minkälaiseen seikkailuun pojat ajautuvatkaan Korvatunturilla? Oppiiko Poro lentämään? Mitä kiiluvasilmäinen mies etsii? Ja minkä salaisuuden itse joulupukki kertoo pojille mummosta? Revontulet imaisevat pojat mukaansa uskomattomaan talviseen seikkailuun.

  • 5-8 vuotiaille

  • Äänikirjan kesto noin 60 minuuttia

  • Upeasti kuvitettuun tarinaan pääsee tutustumaan alla olevasta napista 

Nalle, Poro ja Slow -tarinoiden äänikirjat saatavilla Elisa-kirjasta!

Yhteistyö

Nalle, Poro ja Slow -tarinat on kuusiosainen lasten kirjasarja, jonka tavoitteena on tutustuttaa lapset vahvojen tarinoiden maailmaan ja auttaa lapsia opettelemaan lukemaan.

Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden avulla saamme vietyä poikien seikkailua maailmalle. Projekti-sivulla pääset tutustumaan tekijöihin sarjan takana ja löydät yhteystiedot niin kysymyksiä, kaikennäköistä palautetta ja yhteydenottoja varten.