Nalle, Poro ja Slow -tarinat

Uusi koti

 

Maailma – Kirjat

Nalle, Poro ja Slow -tarinat

Ensimmäinen kirja: Uusi koti

Suloisten pehmolelujen Nallen, Poron ja Slown maailma järkkyy, kun heidät omistava Kasperi päättää luopua pehmoleluistaan. Pojat eivät jää aikailemaan, vaan pakenevat Kasperin luota ja löytävät itselleen nopeasti uuden salaperäisen kodin kaupungin toiselta laidalta.

Vanhassa talossa alkaa tapahtumaan kummia ja poikien silmien eteen ilmestyvät ikivanhat riimut. Kuin varkain pojat ajautuvat elämänsä seikkailuun riimujen, talon myyneen kiiluvasilmäisen miehen ja naapurissa asustelevan salamyhkäisen mummon siivittäminä.

Mitä ovat salaperäiset riimut? Miksi naapurin mummo käyttäytyy oudosti? Mitä salattavaa talon myyneellä kiiluvasilmäisellä miehellä on? Nalle, Poro ja Slow tarttuvat tähän maagiseen seikkailuun ihanan suloisella, mutta silti päättäväisellä otteellaan ja alkavat selvittämään uuden kotinsa salaisuuksia. Salaisuuksia, joiden oli tarkoitus pysyä mysteereinä iäiset ajat.

  • 5-10 vuotiaille

  • Äänikirjan kesto noin 60 minuuttia

  • Upeasti kuvitettuun tarinaan pääsee tutustumaan alla olevasta napista 

Nalle, Poro ja Slow -tarinoiden ensimmäinen äänikirja ”Uusi koti” saatavilla Elisa-kirjasta!

Yhteistyö

Nalle, Poro ja Slow -tarinat on kuusiosainen lasten kirjasarja, jonka tavoitteena on tutustuttaa lapset vahvojen tarinoiden maailmaan ja auttaa lapsia opettelemaan lukemaan.

Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden avulla saamme vietyä poikien seikkailua maailmalle. Projekti-sivulla pääset tutustumaan tekijöihin sarjan takana ja löydät yhteystiedot niin kysymyksiä, kaikennäköistä palautetta ja yhteydenottoja varten.