Nalle, Poro ja Slow -tarinat

 

 

Projekti
W. Aschan: Kuvitettu henkilökuva

W. Aschan

Kirjailija, lukija

Vahvat tarinat ovat kiehtoneet minua aina. Jo pienenä poikana oli selvää, että seikkailut ja fantasia sopivat sielunmaisemaani täydellisesti.

Tästä innostuneena aloitin Nalle, Poro ja Slow tarinoiden luomisen. Minua kiinnostavat suunnattomasti mystiset ja mytologiset asiat. Aloin perehtymään skandinaaviseen mytologiaan, Kalevalaan, riimuihin sekä viikinkien maailmaan. Mytologia vei minut mukanaan ja tuntui todella luontevalta istuttaa upeiden hahmojen Nallen, Poron ja Slown mielikuvituksekas seikkailu näihin maisemiin. Yhdeksän maagista maailma, voimaesineitä, riimuja, muinaisia viikinkejä ja loitsuja. Syntyi kuuden kirjan sarja: Nallen, Poron ja Slown tarinat.

Tervetuloa mukaan seikkailuun, tarinaan, josssa minä itsekin haluan olla mukana.

Maya Sladkowski: kuvitettu henkilökuva

Maya Sladkowski

Kuvittaja

Olen nuori intohimoinen taiteilija, animaattori, tuottaja, säveltäjä ja laulaja. Olen tehnyt biisejä, animoituja musiikkivideoita, illustraatioita, kansikuvia, muotokuvataidetta ja muuta mediaa. Rakastan piirtämistä.

Nallen, Poron ja Slown seikkailu on mielestäni yksi ihanimmista. Päähahmojen luonteet ovat keskenään suloisen erilaisia. Tarinan sankareihin on helppo samaistua, sillä meistä jokaisella on ripaus hahmojen piirteistä. Lukija tulee löytämään uusia puolia omasta itsestään, sekä ripauksen taikaa. Poikien seikkailusta voi oppia sen, että ratkaisu on aina olemassa kiperimmissäkin tilanteissa. Elämä voi tuntua joskus vuoristoradalta, mutta kaikesta voi selvitä. Niin kuin pojatkin, lopulta jokainen löytää oman paikkansa maailmassa.

Nalle katsoo kaukoputkella ja istuu Poron selässä. Slow on mukana menossa.

Yhteistyö

Nalle, Poro ja Slow -tarinat on kuusiosainen lastenkirjasarja, jonka tavoitteena on innostaa lapsia lukemaanoppimisessa sekä tutustuttaa lapset vahvojen tarinoiden ja fantasian maailmaan. Visionamme on Broadwaylla jättijonot Nalle, Poro ja Slow animaatioelokuvan ensi-iltaan!

Kiitos, että olet kiinnostunut Nallen, Poron ja Slown tarinoista. Olemme nyt ottaneet ensiaskeleet ja matkamme jatkuu. Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden avulla saamme vietyä poikien tarinaa maailmalle. Tervetuloa mukaan tähän maagiseen seikkailuun! 

Yhteydenotto instagramin tai facebookin kautta 🙂